Even een update

Op 17 december 2018 organiseerde Stijn Avonds, geruggesteund door Bartel Van Riet, de Warmste dag van Olen.

Het werd een evenement met een heerlijke mix van muziek, drank- en eettentjes. Door de o.a. de professionele aanpak van dit gebeuren, konden de organisatoren rekenen op heel wat sympathie.

De opbrengst van dit gebeuren werd verdeeld onder 3 goede doelen : de MS Liga, het Olivia Fund en KINN.

De KINN-leden mochten daarom niet ontbreken op dit festijn en hadden het plan opgevat om een eetstand te bemannen waar ze een echte Nepaleese stoofschotel aan de hongerigen aanboden. Dit zeer typische gerecht, werd door niemand minder dan Jef Van den Bosch voor ons bereid. Jef deed zijn reputatie alle eer aan. Hij vertaalde uit het Sanskriet een pittig gerecht en liet vervolgens uit zijn kookpot dampen ontstijgen die men alleen in Nepalese eethuizen tegenkomt.

Mede door een resem vrijwillige medewerkers, de talrijk opgekomen sympathisanten én de weerman, werd deze dag een schot in de roos en konden de organisatoren uiteindelijk niet minder dan 9000€ overschrijven op onze KINN-rekening. Waarvoor onze eeuwige dank!

Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat deze ondersteuning terecht zal komen in Dolakha. In een volgende update meer hierover.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze projecten en benefietacties.