Verslag van De Warmste Dag van Olen

Op 16 december 2018 organiseerden Stijn Avonds, Bartel Van Riet, Renée Avonds en Elien Cronin alweer een schitterende “Warmste Dag van Olen”. Ondertussen is dit evenement uitgegroeid tot een klassieker onder de goede doel acties, in aanloop naar de Warmste Week van Studio Brussel.

Het werd weer een feest op het marktplein van Olen. De combinatie van eet- en drankstalletjes samen met optredens van muzikanten en dj’s (geweldige affiche) was een voltreffer. Een hele resem vrijwillige medewerkers, samen met een massa enthousiaste bezoekers zorgden, ondanks de decembertemperatuur, voor een zeer warme sfeer. Ook de KINN-medewerkers namen actief deel. Een podiumoptreden leek ons wat hoog gegrepen, maar een eetkraampje bemannen was ons op het lijf geschreven. Wij voorzagen de bezoekers van de lekkerste hamburgers en delicieuze mini-loempia’s.

Ook deze keer ging de totale opbrengst van deze dag naar 3 goede doelen. Naast het Olivia Fund en de MS-Liga kreeg ook KINN maar liefst 6000 € toebedeeld.

Heel veel dank aan alle bezoekers, medewerkers en vooral aan de organisatoren die volledig belangeloos een groot gedeelte van het voorbije jaar aan dit evenement hebben gewerkt.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze projecten en benefietacties.